Kauklahden koirapuisto

 
(19 arvostelua)
Loading ... Loading ...

Melko uusi koirapuisto Espoon kauklahdessa Lumenen tehtaan takana. Mikäli tulee autolla kannattaa auto jättää Hyttimestarinkujan päähän ja kävellä sieltä lähtevää kävelytietä koirapuistolle n. 200-300 metriä.
Avara hiekka/nurmipohjainen puisto. Omat aitaukset sekä pienille ja suurille koirille.

Erillinen aitaus pienille koirille: Kyllä

Pinta-ala: Ei tietoa

  12 Kommenttia sivulla “Kauklahden koirapuisto”

 1. Puistooon vaikea löytää.
  Toivon opastus viittoja.
  Kävin 3.5.2012 ja aitaukset korkean heinän täyttämät. Heinikossa kasvaa myös inhottavia piikkivartisia ja lehtisiä takiasia jotka tekevät kukkia ja niistä tulee pistäviä violetteja takiaispalloja. Heinä ei katkia einää leikkurilla.
  Toivon, että heinä leikataan mahd. pian ja toiseenkin aitaukseen tuodaan pitkävartinen kakkalapio.

 2. Kiitos kun lisäsit tän puiston, itse olen etsinyt tätä tietoa jo pitkään!

 3. Tuli ajeltua taas kerran etsimässä tuota puistoa ja harmi kun en tajunnut katsoa sateliittikarttoja heti alkuun, no aamulla sinne katselemaan paikkoja.

 4. Puisto on siisti ja todella tilava, hienoa että tämmöinen on Kauklahteen rakennettu. Opasteita kaipaisin minäkin, puistoon on ekalla kerralla vaikea löytää.

 5. pikkukoirien puolella käy isoja koiria jotka ei voi olla isojen puolella kun ei tuu toimeen toisten kanssa.
  sit jengi tulee autoilla portin eteen vaikka on hyvät parkkipaikat lähellä. sanoi eräs ison koiran omistaja
  kuka ehtii ekaks pikkupuolelle ei oo muilla asiaa sinne. tarttis tehdä jotain tollasille

 6. käytin tänään 18.11.2013 koiriani kyseisessä puistossa jossa ne ehtivät juosta noin 15 minuuttia kun huomasin että toisella tulee tassusta verta ja heti huomasin että toiselta myös en löytänyt mitään mikä oisi voinut haavat aiheuttaa. Toivottavasti ei siellä mitään lasin sirpaleita ole..

 7. me koirat emme kyllä ymmärrä miksi noita puistoja ei voi rakentaa esim. luontopolkujen varrelle? mikkelänkallion ja kauklahdenkin välissä on mahtavaa metsää vaikka millä mitalla mutta ei puiston puistoa. vapaane jos haluaa omistaja hauvan antaa juoksennella niin saa olla koko ajan silmä tarkkana ettei tuu metsänvartija tai lenkkeilijä kauhuissaan vastaan kun laki kieltää koiran pitämisen vapaana maaliskuusta elokuuhun, mälsää!!!

 8. Onko puisto valaistu?

 9. Ajateltiin tänään käydä kattomassa minkälainen puisto on. Nyt ollaan käyty tuossa kivenlahden koirapuistossa vaan. Mukava vähän nähdä muitakin puistoja. Toivottavasti on valaistu :D

 10. Nämä puistot on karsittu lähes totaalisesti kaikesta pienemmästä puustosta ja molemmille puolille jätetty vain yksi puu. Lisää saisi puustoa olla jotta olisi viihtyisämmän oloinen – aivan kuin Koivuhovissakin.

  Laiskimmat tosiaan näyttää ajavan autolla jalkakäytäviä pitkin portille asti – mitäs sitä itse liikkumaan edes paria sataa metriä.

 11. Perille on autotie, mutta koskee vain koirien jätöksien kuljetusta ja nurmikonhuoltajia.
  Useammalta invalidiltä ja huonompi kuntoiselta vanhemmalta ihmiseltä kuten itse olen 78 v kulku autolla perille estettiin puomeilla. Täysin järjenvastainen teko. Liikkumisen tuolla ” autiomaassa ” kulkevalla tiellä ei luulisi ketään häiritsevän. Mutta se oli vain luulotautia, käytännössä jonkun tärähtäneen kiusantekoa!

 12. Laiskimmat ajavat edelleen autolla jalkakäytäviä pitkin portille asti, koska porti on auki.

 Kerro mielipiteesi (täytäthän ainakin nimi kentän)

© 2013 Koirapuistot.com