Lukupuron koira-aitaus

 
(5 arvostelua)
Loading ... Loading ...

Lukupuronpuistossa, Lukupuronportin ja Mankkaanlaaksontien risteyksen läheisyydessä. Valmistunut v. 2009.

Erillinen aitaus pienille koirille: Kyllä

Pinta-ala: 4400 m2

  6 Kommenttia sivulla “Lukupuron koira-aitaus”

  1. Hienoksi puistoksi muokattu, hiekkatie kiertää puistoa, sopii rauhallisempien ja pikkukoirien peuhapaikaksi. Muutama kummallinen metallitolppa puiden lomassa, ei siis välttämättä kovaa vauhtia meneville sopiva.

  2. Ihan kiva paikka. Nykyisin vaan tuovat isoja koiria pienten puolelle aika usein. Koirat ovat pentuja, mutta iso kokoisia. Pikku koirien paikat eivät kyllä kestä isompien kanssa leikkiä. Myös vihaisia pikku koiria näkee esim. tänään. Harmitti lähteä 5 min päästä pois, kun nainen tuo vihaisen terrierin sinne.

  3. Ensikokemuksena pienten koirien puolella kaksi, isoa ja vihaista koiraa. Valitettavasti ymmärtämättömät omistajat pilaavat ilon monelta koiralta.

  4. Oikein kivoja koirakavereita meillä on usein ollut tässä puistossa isojen koirien puolella. Suosittelen juuri hyvän hengen puolesta vaikka tilaa ei hirveän paljon olekaan

  5. Kiva puisto mutta usein isoja koiria pienten koirien aitauksessa. Vaikka isojen puoli on ihan tyhjä? Mikähän siihen on syynä? Tänään minulle vastattiin että ”pidämme enemmän tästä puolesta”..

  6. Ihanan isot puistot sekä isoille että pienille koirille. Todella mukavia koiria ja ihmisiä oli ainakin tänään paikalla. Ainut miinus on tuplaporttien/tuulikaapin puuttuminen. Kuulemani mukaan paljon koiria paikalla etenkin viikonloppuisin klo 12 maissa sekä arki-iltaisin 18 maissa.

 Kerro mielipiteesi (täytäthän ainakin nimi kentän)

© 2013 Koirapuistot.com