Saarniraivion koirapuisto

 
Saarniraivion koirapuisto
(5 arvostelua)
Loading ... Loading ...

-

Erillinen aitaus pienille koirille: Ei

Pinta-ala: Ei tietoa

  6 Kommenttia sivulla “Saarniraivion koirapuisto”

 1. Tuo sijainti on ihan väärä. Se on toisella puolella Hösmärintietä ja Saarnilaakson koulun takana. Eli sen polun päässä, joka menee ”Saarnilaakson koulu”:n ”n”:n läpi.

  Itse koirapuisto on aika bueno, iso ja vaihtelevaa maastoa.

 2. Koirapuiston oikeassa kulmassa koiranmentävä, iso aukko. Eilen 22.8.2015 siitä karkasi 2 beaglea. Toinen oli pois 2 tuntia ja lähellä on liikennettä ym. Kyllä puiston pitää olla turvallinen ja varma ulkoilupaikka.
  Muuten kiva paikka, puut antavat kivasti varjoa.

 3. Onko koirapuistoa aita korjattu?

 4. Pienet koirat mahtuvat karkuun portin viereisestä rakosesta.

 5. Kyllä tossa puistossa käy ihme jengiä, tänään siellä oli omistajan sanoin kiltti ja kaikkien kanssa toimeen tuleva pari vuotias uros koira. Aliravittu, kaikki luut paistoi läpi. Kävin oman narttu koirani kanssa siellä mutta jouduttiin pian lähtemään pois kun tää uros ei sitten tullutkaan toimeen vaan hyökkäsi suin päin meijän koiran kimppuun, omistaja ei tietenkään viitsinyt tehdä mitään vaan jouduin itte repii koirat irti toisistaan. Lähtiessäni sanoin että ensi kerralla voisi mainita ettei koira pidä välttämättä muista koirista niin sain siinä sitten kunnon haukut omistajalta. Uhkaili ties millä, katsoin ettei koiralleni tullut puremajälkiä ja häivyttiin paikalta… olisi jätetty puistoilut kokonaan väliin, kysyin kuitenkin ennen sisään menoa voiko tulla.

  Omistaja kaiken lisäksi kännissä.

  Että katsokaa tarkkaan mitä uuvatteja siellä käy agressiivisten koiriensa kanssa, ennen kun viette omia koiria sisään.

  Me puistoillaan jatkossa tasan tuttujen koirien kanssa tai sitten itekseen.

 Kerro mielipiteesi (täytäthän ainakin nimi kentän)

© 2013 Koirapuistot.com