Tuuliniityn koira-aitaus

 
(4 arvostelua)
Loading ... Loading ...

Aitaus on hyvän polkuverkoston varrella keskellä Tuuliniityn puistoa. Tuulikujalla on lähin parkkipaikka-alue.

Erillinen aitaus pienille koirille: Kyllä

Pinta-ala: 2700 m2

  4 Kommenttia sivulla “Tuuliniityn koira-aitaus”

  1. Uusi, kaksiosainen, tilavahko puisto, valitettavasti annettu koirien kaivaa syviä kuoppia, ei siis ennen kuoppien täyttöä voi päästää oikeasti kovaa vauhtia juoksevaa koiraa. Pikkupeuhaajille oivallinen paikka!

  2. Varoituksen sana pienten koirien puolelta. Kävimme siellä eilen (9.10.) ensimmäistä kertaa ja kokemus oli huonoistakin huonompi. Päiväaikaan paikalla oli ainoastaan yksi koira, jackrusselltyyppinen, 4-vuotias, ilmeisesti narttu, emäntänsä kanssa. Tämä koira kävi sumeilematta ja varoittamatta oman, vähän yli vuoden ikäisen uroskoirani kimppuun. Koiran emännällä olisi ollut aikaa varoittaa agressiivisesta koirastaan, sillä vietimme tovin aidan takana katsellen, mutta sitä hän ei katsonut asialliseksi tehdä. Hän selitti koiran käytöstä sillä, että se on alkanut vartioida reviiriään tästä kesästä alkaen. Syytä hän ei tiennyt, mutta ei ollut myöskään hakenut ongelmaan apua. Onneksi oma koirani ei ole arka, eikä agressiivinen, joten molemmat koirat selvisivät säikähdyksellä. Jokainen koiranomistaja on vastuussa omasta lemmikistään, eikä koirapuisto voi olla paikka, jossa huonosti käyttäytyviä koiria ulkoilutetaan.

  3. Läheinen tennishalli dumppaa pallonsa ilmeisesti tänne?!
    Jos omien lelujen ym keppien tms heittely ei kuulu koirapuistoon, niin häh?
    Eli ei ns pallohullulle tai muuten leluista tarkalle karvaturrille sopiva paikka.
    Kaupunki voisi huolehtia pallot ja muut rojut pois!

  4. Mukava puisto, mutta pienten puolella usein todella isoja koiria. Itselläni chihuahua ja noin 8kg sekarotuinen. Monesti joutuu jättämään puistoilun väliin kun pienten puolella esim. labbis tai muu yli 15kg koira.

 Kerro mielipiteesi (täytäthän ainakin nimi kentän)

© 2013 Koirapuistot.com