Eläintarhan koirapuisto

 
(4 arvostelua)
Loading ... Loading ...

Eläintarhan koirapuisto on hieman syrjäinen ja aluskasvillisuuden valtaama, aidattu metsäalue Stadionin takaisten kallioiden juurella.

Erillinen aitaus pienille koirille: Ei

Pinta-ala: Ei tietoa

  3 Kommenttia sivulla “Eläintarhan koirapuisto”

  1. Maa on todella kivikkoinen (tassut ja kynnet vaarassa kovassa menossa). Aluskasvillisuus/ryteikkö peittää suurta osaa aitauksesta, joten kuljettavissa oleva pinta-ala on aika pieni. Ei siis ole juoksijoiden paikka. Jonkin verran lasinsiruja.

  2. Tämä puisto on melko iso ja virikkeellinen. Taaempana on vähän syrjäisempi paikka, missä olen nähnyt joidenkin treenailevan tottelevaisuuttakin. Talvella juoksualuetta on runsaasti. Kesäisin ja syksyisin puisto on kuulemma mutainen, mutta itse en vielä tätä ole oman pentuni kanssa todistanut. Puistossa käyvä porukka on mukavaa.

  3. Puisto on rauhallinen ja ihanan luonnollinen. Vaikka puisto on keväällä ja syksyllä vähän mutainen, se kuivuu yleensä todella nopeasti, koska sijaitsee rinteessä ja kallioisella maaperällä. Kivikkoinen maasto tarjoaa juoksemiseen vähän haastetta ja vaikka välillä hirvittää kun koirat juoksevat täysillä ympäri puistoa, en ole ikinä nähnyt että koirille olisi epätasaisesta maastosta huolimatta sattunut mitään. Lasinsiruja löytyy jonkin verran, erityisesti keväisin. Ne tuntuvat nousevan jostain maan sisältä roudan mukana ennemmin kuin että joku niitä sinne tahallaan heittelisi. Puistossa käy oikein mukavaa porukkaa ja siellä viihtyy niin koira kuin omistaja.

 Kerro mielipiteesi (täytäthän ainakin nimi kentän)

© 2013 Koirapuistot.com