Heinämiehentien koirapuisto

 
(Ei arvioita)
Loading ... Loading ...

Kehä I:n läheisyydestä huolimatta rauhallinen koirapuisto omakotitaloalueen kupeessa.

Erillinen aitaus pienille koirille: Ei

Pinta-ala: Ei tietoa

  2 Kommenttia sivulla “Heinämiehentien koirapuisto”

  1. Pieni ja keväisin/syksyisin mutainen puisto. Muuten ok.

  2. Hovipalvelija oli viemässä meitä tänne, muttei tuolta löytynyt kuin viljelyspalstoja. Ja niitä riitti eikä SUlon kanssa saatu mennä sinne, vaika olis haluttu.

    Kävelime Heinämiehentietä länteen ja poikkesimme kurvin jälkeen polulle vasemmalle. Ei mitään kylttejä missään. Isäntä katsoi sitten iPuhelimen karttahaulla, joka näytti, että puisto on Pihlajamäessä. Unohdettiin sitten koko juttu.

    Kenen ylläpitämä puisto liekään, voisiko nämä meidän heiluhäntien riiuupaikat merkitä niin, että sinne myös löytäisi, kun emme Sulon kanssa kuitenkaan ole mitään sokeiden opaskoiria, vaan uusista hajuista innostuttuamme kuin villipetoja ja koko ajan vetämässä jonnekin päin, ettei isännällä meinannut pysyä pikku puhelin kädessään.

    Isäntä sanoi myös, että tuohon teidän opaskartan päälle ei saanut meidän omaa GPS-sijaintia näkyville. Jos olisi saanut, olisimme menneet sinne vaikka navigaattorikopelolla.

    10 koiranpaskan reissu, mutta tulipa tehtyä! Päivämme ainoa pelastus oli, että isäntä osti meille jätskit ja mekin saatiin Sulon kanssa! (Y)

 Kerro mielipiteesi (täytäthän ainakin nimi kentän)

© 2013 Koirapuistot.com