Heinämiehentien koirapuisto

 
(Ei arvioita)
Loading ... Loading ...

Kehä I:n läheisyydestä huolimatta rauhallinen koirapuisto omakotitaloalueen kupeessa.

Erillinen aitaus pienille koirille: Ei

Pinta-ala: Ei tietoa

  3 Kommenttia sivulla “Heinämiehentien koirapuisto”

 1. Pieni ja keväisin/syksyisin mutainen puisto. Muuten ok.

 2. Hovipalvelija oli viemässä meitä tänne, muttei tuolta löytynyt kuin viljelyspalstoja. Ja niitä riitti eikä SUlon kanssa saatu mennä sinne, vaika olis haluttu.

  Kävelime Heinämiehentietä länteen ja poikkesimme kurvin jälkeen polulle vasemmalle. Ei mitään kylttejä missään. Isäntä katsoi sitten iPuhelimen karttahaulla, joka näytti, että puisto on Pihlajamäessä. Unohdettiin sitten koko juttu.

  Kenen ylläpitämä puisto liekään, voisiko nämä meidän heiluhäntien riiuupaikat merkitä niin, että sinne myös löytäisi, kun emme Sulon kanssa kuitenkaan ole mitään sokeiden opaskoiria, vaan uusista hajuista innostuttuamme kuin villipetoja ja koko ajan vetämässä jonnekin päin, ettei isännällä meinannut pysyä pikku puhelin kädessään.

  Isäntä sanoi myös, että tuohon teidän opaskartan päälle ei saanut meidän omaa GPS-sijaintia näkyville. Jos olisi saanut, olisimme menneet sinne vaikka navigaattorikopelolla.

  10 koiranpaskan reissu, mutta tulipa tehtyä! Päivämme ainoa pelastus oli, että isäntä osti meille jätskit ja mekin saatiin Sulon kanssa! (Y)

 3. Uusi yritys 4 viikkoa myöhemmin. Nyt löydettiin, mentiin nimittäin autolla, kun jalan ei nyt olisi voitukaan mennä, kun mä olin vähän niin kuin saikulla (koipi kipeytyi pari viikkoa sitten). Kävelymatka autolta olikin tosi lyhyt. MUTTA MUTTA – EI OPASTEITA MISSÄÄN. Miksette laita tänne opastekylttejä?

  Me tykättiin Sulon kanssa tästä puistosta, kun siellä oli meille uusia hajuja. Puiston alaosassa tosin oli runsaasti vettä erinäisissä kuopissa. Isäntä kielsi menemästä sinne sotkemaan tassujamme ja turkkejamme. Käytiinkin vain katsomassa se alaosa Sulon kanssa ja sitten vietettiinkin loppuaika puiston yläosassa, joka olikin kuiva ja ihan jees isännäkin mielestä. Tullaan toistekin, vaikka tänne matkaa onkin. Kun mun saikku on ohi, niin kävellään taas Maununnevan puolelta ja nyt isäntäkin jo tietää, miten sinne mennään.

 Kerro mielipiteesi (täytäthän ainakin nimi kentän)

© 2013 Koirapuistot.com