Jakomäen koirapuisto

 
Jakomäen koirapuisto
(12 arvostelua)
Loading ... Loading ...

Jakomäen koirapuiston vieressä sijaitsee hiekkakuopat, joista yhdessä saa uittaa myös koiria.

Erillinen aitaus pienille koirille: Kyllä

Pinta-ala: Ei tietoa

  8 Kommenttia sivulla “Jakomäen koirapuisto”

  1. Puistossa on nykyisin erillinen alue pienille koirille. Koirapuiston vieressä slåttmossen luonnonsuojelualue, jossa on ihana ulkoilla koiran kanssa kesäisin.

  2. Tämä puisto olisi meitä lähinnä, mutta kovin surkea se on. maassa puiston sisällä paljon tupakantumppeja ja koiran kakkoja. Lisäksi olemme jo kaksi kertaa olleet tilanteessa, että isot koirat ovat pienten puolella. Näin ollen ei palvele meitä.

  3. Tiedoksi asiaa mahdollisesti miettiville, että pitkään rikkinäisenä ollut isojen koirien puolen portti on korjattu touko-kesäkuun vaihteessa ja isojen puolella voi olla taas turvallisin mielin!

  4. ne keitä häiritsee isot koirat pienten puolella olkaa ystävällisiä ja pyytäkää heitä siirtymään toiselle puolelle. Niin kuin koiraaitauksen säännöt sanovat: jos koirat eivät tule toimeen keskenään on siellä aiemmin olleiden koirien väistyttävä uusien tieltä, sekä alle 15 kiloiset ja tietyn korkuiset koirat saavat olla kyseisellä puolella.

    Tyhmästä omistajan päästä kärsii koko koira jos ei voi mennä koirapuistoon koska siellä oli isompia koiria teitä ennen.

  5. Tämä puisto on kyllä karmeimmasta päästä missä oon käyny. Siivoton ja ankea. Jätöksiä ympäriinsä ja roskis käryää pitkän matkan päähän.

  6. Asutaan tämän puiston lähellä, mutta kertaakaan en ole koiraani sinne vienyt. Todella epäsiisti ja likainen, en voi suositella vaikka lenkkimaastot vieressä ovatkin kivat.

  7. Iso, siisti ja tilava puistoalue puiden suojassa. Erilliset aitaukset pienille sekä isoille koirille. Istumapenkkejä löytyy. Parkkipaikka aivan puiston vieressä, joten tänne pääsee helposti kauempaakin tulemaan. Aivan lähellä uimarannat, joihin koiria uskaltanee viedä uittamaan.

  8. Isojen koirien puolen portti ei mene edes kiinni

 Kerro mielipiteesi (täytäthän ainakin nimi kentän)

© 2013 Koirapuistot.com