Jätkäsaaren koirapuisto

 
Jätkäsaaren koirapuisto
(3 arvostelua)
Loading ... Loading ...

Jätkäsaaren koirapuisto sijaitsee Tullaajankujan ja Mechelininkadun kulmassa, Jätkäsaareen tai tunnetummin Länsisatamaan johtavan tien alkupäässä. Puistoa ei ole jaettu erikseen pienille ja suurille koirille vaan kaikki ovat täällä samojen aitojen sisällä, joten kannattaa varmistaa, että oma koira tulee erikokoisten tyyppien kanssa toimeen. Aidat on tässä puistossa vedetty todellakin niin korkealle, ettei uskoisi isompienkaan koiren pääsevän niiden yli edes talvella kunnon lumikinosten avittamana. Hyvä niin oikeastaan, sillä puisto sijaitsee aivan rankasti liikennöidyn Mechelininkadun kulmassa.

Pinta-alaltaan tämä puisto ei ole kovin suuri, eikä hiekkapohjiasessa aittauksessa ole puskan puskaa – ainoastaan muutama penkki. Keskellä puistoa jököttää korkea lampputolppa, joten täällä uskoisi olevan kunnon valaistus pimeään vuodenaikaan. Meren läheisyydessa sijaitsevassa puistossa tuulee usein, eikä sieltä löydy minkäänlaista tuulen suojaa.

Erillinen aitaus pienille koirille: Ei

Pinta-ala: Ei tietoa

  4 Kommenttia sivulla “Jätkäsaaren koirapuisto”

  1. Ankein puisto minkä olen koskaan nähnyt

  2. Tämä on Ruoholahden koira-aitaus, ei Jätkäsaaren. Jätkäsaareen on kuulemma tulossa joskus oma.

  3. Mikä ihmeen Jätkäsaaren koirapuisto? Tämä on ruoholahden koira-aitaus. Ja puiston tylsyyden korvaa se, ettei ole typerästi jaettu vaan kaikki voivat leikkiä siellä keskenään. Täällä tapaa paljon kivoja koirakavereita.

  4. Hei!
    Jätkäsaaren koirapuisto on tosi kiva, mutta puiston pohja ei sovi koirille, koska ne syövät haketta. Se myös sotkee turkin ja värjää sen. Voiko puistoon tehdä toisenlaisen pohjan, esim. hiekkaa ja nurmikkoa kuten Eirassa.
    Tykkäämme niin käydä puistossa!

 Kerro mielipiteesi (täytäthän ainakin nimi kentän)

© 2013 Koirapuistot.com