Kulosaaren koira-aitaus

 
(2 arvostelua)
Loading ... Loading ...

-

Erillinen aitaus pienille koirille: Kyllä

Pinta-ala: Ei tietoa

  5 Kommenttia sivulla “Kulosaaren koira-aitaus”

 1. Mukava puisto, käydään useamman kerran viikossa! Pienten puoli ainakin aina siisti, omistajat vastuuntuntoisesti siivoaa kakat pois. Mukavia koiria ja omistajia, melkein aina joku paikalla kun me mennään. Isojenkin puolella vilkasta.

  • Käydään usein, tai ainakin muutaman kerran viikossa. Ihan siisti ja kiva puisto, mutta pienten puolella paljon häirikkökoiria. Tai omistajat eivät osaa hallita koiriaan, usein joudumme lähtemään pienten koiriemme kanssa pois. Häirikkö voi olla bokserin pentu, joka ei ymmärrä voimiaan, ja hyppää koko (15-20 kg?) voimallaan pienten koirien päälle, puree ja haukkuu ja käyttäytyy vaarallisesti, tai sitten joku innokas hormoonihirmu terrieri merkaa pieniä tyttökoiria ärhäkänhajuisilla pissoillaan. Onko jotenkin mahdollista saada näitä vastuuttomia omistajia kuriin? Eikö näissä paikoissa ole jonkulaiset säännöt?

   • Olen koko ikäni käynyt tässä koirapuistossa, ja olen tykännyt. Oma koirani osaa väistää jos toinen koira tälle varoittaa äänellään, ja jos ei varoita, on silloin omistajan sanottava asiasta mielestäni(eli puolustaakseen omaa koiraansa). Eihän se auta jos siinä on hiljaa ja lähtee vaan. Ja en ole koskaan nähnyt ”vaarallisia pentuja”, vaan nimenomaan ne leikkivät. Jos oma koirasi ei kestä leikkiä niin sitten kannattaa sanoa tuleville henkilöille että ”ollaan vielä 15min” tai mennä silloin kun ei ole muita koiria samaan aikaan.

    • Eikös pienten koirien puoli ole nimenomaan tarkoitettu pienille koirille, ei isojen koirien pennuille? Jos oma koira on kaksikiloinen ja noin 15-20 kiloinen leikkisä pentu hyppää päälle, niin vahingon vaara on suuri, vaikka pentu ei tarkoita pahaa. Olenko ymmärtänyt ihan väärin, kun olen luullut, että pienten koirien puoli on tarkoitettu kooltaan pienille, ei iältään pienille koirille?

     • Isokokoiset pennut kuuluvat isojen puolelle. Harkintakyky käyttöön: jos näkyy heiveröisempiä koiria, ei tuoda raskasta ja vahvaa pentua sinne niitä jyräämään. Pienemmillä koirilla ei ole muuta paikkaa, iso pentu voi mennä omiensa joukkoon.
      Pienet koirat kuienkin yleensä sallitaan isojen puolelle (omistajan vastuu). Mikäli puistossa on rauhallisempia koiria, pikkuinen ei laukaise riistaviettiä, on vantterampi ja kestää korkeampien leikit, ei koko aiheuta ongelmia.
      Aina pitää kysyä, kun on menossa eri puolelle mihin kuuluu, ja huomioida myös myöhemmin puistoon tulijat. Voi olla joskus niinkin, ettei iso pentu pienten puolella haittaa ketään.

 Kerro mielipiteesi (täytäthän ainakin nimi kentän)

© 2013 Koirapuistot.com