Malminkartanon koira-aitaus

 
(6 arvostelua)
Loading ... Loading ...

Varjoisa, rauhallinen ja siisti koirapuisto Malminkartanontien ja Kartanonkaaren kupeessa.

Erillinen aitaus pienille koirille: Ei

Pinta-ala: Ei tietoa

  6 Kommenttia sivulla “Malminkartanon koira-aitaus”

  1. Hieno ja kiva puisto koirille. Ainoa huono puoli, että jotkut tuovat vihaisia ja epäsosiaalisia koiria, eivätkä poista koiriaan sieltä, kun tulee muita kilttejä koiria…………..

    • Juuri näin, käytiin pennun kanssa ensimmäistä kertaa, ja kaikki meni kahden rauhallisen koiran ja mukavien ihmisten kanssa hyvin. Sitten puistoon tuli lauma rakkeja, joita ei todellakaan saisi päästää irti missään, joista kaksi kävi pennun kimppuun ja toinen puri. Eipä mennä enää toiste, tämä oli oikein malliesimerkki siitä, miksi koirapuistoihin ei kannata mennä.

  2. En tykkää. Ylimääräsiä muovihärpäkkeitä mistä koirat ei välitä ja kova kivihiekka vaan pohjana …..

  3. Jaa tää on Nurmikenttä puilla en sit tiiä missä se sun hiekkakenttä on

  4. Karmea paikka! Useita kertoja yritetty käydä ohikulkumatkalla täällä iloisen ja sosiaalisen koiran kanssa, joka haluaisi leikkiä eikä haasta riitaa kenenkään kanssa. Aina sama tilanne ja jouduttu poistumaan melko pian. Puistossa käyvät koirat todella epäsosiaalisia. Armoton rähinä tai alistaminen alkaa heti, kun oma koira yrittää häntä heiluen tehdä tuttavuutta. Koira ei uskalla edes juosta täällä, kun heti on ympärillä alistava koira tai useampi. Omistajat seisovat rööki huulessa tai kännykkä kädessä. Tupakantumppeja ja roskia myös muualla kuin roskiksessa. Missään toisissa puistoissa ei ole vastaavaan törmätty. Tänne on turha viedä koiraa leikkimään. Vakiokävijät eivät ymmärrä, että se omissa oloissaan haluava koira voisi maata muualla kuin koirapuiston pöydällä ja koirapuiston yleisissä säännöissä sanotaan, että koiran on tultava toimeen toisten koirien kanssa. Aggressiivilla ja alistavilla koirilla ei pitäisi olla puistoon mitään asiaa.

  5. Aika iso puisto ja kiva pohja, mutta usein puistoon tuodaan TODELLA agressiivisia koiria, kerran mies sanoi että ei saa puistoon edes mennä kun hänen koirat tappaisi minun koirani. (jotain pitbulleja)

 Kerro mielipiteesi (täytäthän ainakin nimi kentän)

© 2013 Koirapuistot.com