Myllypuro

 
(3 arvostelua)
Loading ... Loading ...

Koira-aitaus sijaitsee aivan ”pikkuostarin” lähettyvillä.

Erillinen aitaus pienille koirille: Kyllä

Pinta-ala: Ei tietoa

  8 Kommenttia sivulla “Myllypuro”

 1. Eikös tämä puisto ole jo purettu?

 2. Viimeksi ohi ajaessani oli kyllä ihan paikallaan. Tänäänkin ollaan menossa vielä käymään ko puistossa.

 3. Purettu? Jos sitä ei tässä parin tunnin aikana ole käyty purkamassa niin kyllä se sitten pystyssä vielä on :D minkä ihmeen takia olisi muka purettu

 4. Ok. No sitten tämä ilmeisest tarkoittaa sitä puistoa, joka on siellä korkeitten kerrostalojen vieressä. Itse käyn siinä Myllypuron puistossa, jossa ei ole erotettu pienten ja suurien koirien puolia. Kolmas Myllypuron koira-aitaus oli siinä ostarin vieressä, mutta se on ilmeisesti purettu…

 5. Siinä mistä menee 92 bussi ohi, shellin luona ni se on ainaki pystyssä. Ja se on virallisesti myllypuron aitaus.

 6. Pallomyllyn vieressä on suuri puisto jossa on mukava juoksuttaa koiria. Jos ei kaveria satu mukaan niin yksinäisellekkin koiralle löytyy puuhaa, jos pallot kiinnostaa, koska puistossa on suuri laatikko jossa on 10-20 tennispalloa koirien käyttöön. Puistoon mahtuu isokin lauma yhdessä leikkimään, vaikkei pienille ole erikseen rajattua aluetta. Tämä on myllypuron suurin puisto.
  Siwan ja Shellin välissä on sekä iso, että pieni puisto, mutta kummassakaan ei ole koirille erikseen virikkeitä. Eli kannattaa ottaa lelu tai keppi mukaan jos ei leikkiseuraa löydykkään.
  Kummassakin puistossa käy yleensä paljon porukkaa ja meininki on useimmiten hyvä. Pari nahinaa on tullut silloin tällöin ku kovapäiset urokset on ottanu mittaa toisistaan, mut sitä ei tapahdu usein :)

 7. eikö ole mitään rajotusta räksyttäville koirille. HEI HALOO SUNNUNTAIAAMUNA 7.15 aloittavat haukun. 4perättäisenä sunnuntaina ois kiva nukkuakin joskus pitkään.

 Kerro mielipiteesi (täytäthän ainakin nimi kentän)

© 2013 Koirapuistot.com