Naulakallionpuisto (purettu)

 

(5 arvostelua)

Loading ... Loading ...

Isoille ja pienille koirille jaattu suhteellisen suosittu koirapuisto kallion kupeessa. Tasaista hiekkamaata sekä metsikköä, joka koostuu pajupensaista.

Erillinen aitaus pienille koirille: Kyllä

Pinta-ala: Ei tietoa

  15 Kommenttia sivulla “Naulakallionpuisto (purettu)”

 1. Hei! Koirapuiston käyttäjät: vieressä kulkee jalankulku- ja pyörätie. On syytä opettaa koirat käyttämään
  jalankulkureittiä. Joidenkin koirat ovat löysässä hihnassa jalkakäytävällä taluttajan huomion ollessa muualla ja hyökkäävät säikähtäneenä esim. pyöräilijän kimppuun eli eipä enää jätetä koiria vaaraan! Koira yleensä kärsii jos törmäys tulee …

 2. Jos puisto on jaettu isoille ja pienille niin en ymmärrä, miksi isot koirat on pienten puolella? Aika monesti olen joutunut kääntymään kannoillani kun pienten puoli täynnä isoja koiria.

 3. Se johtuu siitä, että isojen puolella on joku aggressiivinen koira. Jonka takia omia ei voi sinne viedä. Jos isoja koiria siellä on, kyllä voit avata suusi ja kysyä jos isot voisivat poistua. Omat isot koirani tulevat kaikenkokoisten koirien kanssa toimeen, joten se on silloin pienestä koirasta kiinni.

 4. Iso koira on usein kiltti, ja isot pennut myös. Mutta pienet koirat eivät välttämättä kestä ison koiran leikkejä, varsinkaan pienet pennut. Tahattomasti vahinkoja sattuu, siksi en voisi viedä pieniä, hitaita koiriani (pienin on 4 kuukautta) isojen koirien sekaan. Mielellään ehkä menisivät. Joten se ei ole ’pienestä koirasta kiinni’, vaan ihan turvallisuudesta.

  • Minä kävin puistossa ensi kertaa viisi kuukautisen chihuni kanssa. Siellä oli kaksi isoa koiraa pienten puolella, kun sanoin niiden omistajalle että sinun koirasi ovat ison puoleisia pienien koirien puolelle niin alkoi huutamaan kuin palosireeni! Oli kuulemma neljä tuntia yrittänyt saada koiriaan kiinni. No kai se ottaa päästä mutta sitä suuremmalla syyllä pitäisi olla isojen koirien puolella. Ei varmaan neljään tuntiin moni muukaan pieni koira päässyt aitaukseen.

 5. Naulakallionpuiston koira-aitauksen isojen puolella oleva valopylväs näyttää olevan vinossa. Puiston maaperä erittäin kosteaa.

 6. Kävin koirapuistossa 4kk pennun kanssa pienten puolella, kaksi aikuista koiraa kävi pennun kimppuun. Omistajat eivät olleet juuri moksiskaan. Emme käytä tätä puistoa enään ainakaan pentuaikana.

  • On se tosiaan kumma kun ei koiransa kanssa voi mennä pienten puolelle! Ei auta sanomiset ei.
   Ja miksei isojen koirien omistajat käytä omaa puoltaan?! Sinne pienten puolelle tullaan vaan kuin vähintäänkin sen koirapuiston omistajat! Ja jos siellä isojen puolella on joku koira kenen kanssa se oma iso koira ei tule toimeen, niin sitten pitää käännyä pois, ei tunkea väkisin pienten puolelle. Pitäis meidän pienten koirien omistajien jotenkin ryhdistäytyä ja yhdessä pitää puoliamme.

   • Tiedän muutaman muunkin koirapuiston, jonka ovat omineet aggressiivisten, isojen koirien omistajat. Päivittäin käytetään parhaaseen aikaan (18-20) sellaisia koiria, jotka eivät lähtökohtaisesti tule muiden narttujen/urosten kanssa toimeen molemmilla puolella. Asenteena on, että he ovat käyneet siellä vuosia, ja joko heidän ”laumansa” hyväksyy uuden koiran tai joutuu etsimään itselleen toisen paikan. Paitsi että kukaan ei omista koirapuistoa vaikka siellä olisi käynyt 10 vuotta! Ja nämä tampiot eivät ymmärrä sitäkään, että koska käyvät aina samassa koirapuistossa samalla vakioporukallaan, alkavat heidän koiransa todellakin muodostamaan vaikeasti lähestyttävän lauman. MIKSEI HELSINGISSÄ KIELLETÄ AGGRESSIIVISTEN/HELPOSTI PROVOSOITUVIEN KOIRIEN TUOMISTA KOIRAPUISTOON??? Sillä säännösten kirjaimellisen tulkitsemisen mukaan (tällä hetkellä) omistajaansa tottelevalla, herkästi provosoituvalla koiralla on suurempi oikeus olla koirapuistossa, kuin tottelemattomalla, mutta ystävällisellä pennulla…

 7. Naulakallion koirapuistossa käy hyvin usein aggressiiviset ihmiset aggressiivisten koirien kanssa eivätkä he suostu lähtemään vaikka kauniisti pyytää, todella törkeää käytöstä.

  • Kysyin Hgin kaupungilta, voisiko sille tehdä jotain että puiston on omineet tietyt henkilöt. He sanoivat että eivät ala tekemään poliisien työtä. Eli siis poliisille voi soittaa. Täytyyhän suota puistua voida käyttää muidenkin kuin näiden muutamien euroopan omistajien.

 8. Mellunmäen koira-aitaus puretaan ensi viikolla (vko 23). Mellunmäen uusi koira-aitaus valmistuu vasta Lokakuun lopussa.

 9. Naulakallionpuistoa ei ole enää. Länsimäentien koirapuisto valmistuu lokakuussa 2017.

 10. Uusi koirapuisto valmistuu lokakuussa.

 11. Onko tää uusi puisto vieläkään auki? Ihmettelin kun kävin eilen illalla (perjantaina) siinä puistolla, portit on lukossa, mutta muistan nähneeni kyseisessä puistossa koiria, kun olen ajanut autolla ohi. Eli siis onko tässä uudessa puistossa jotkut kellon ajat?

 Kerro mielipiteesi (täytäthän ainakin nimi kentän)

© 2013 Koirapuistot.com