Puotilan kartanon puisto

 
Puotilan kartanon puisto
(6 arvostelua)
Loading ... Loading ...

Melko suuri koirapuisto Puotilassa. Puita, hiekkaa ja nurmikkoa.

Erillinen aitaus pienille koirille: Ei

Pinta-ala: Ei tietoa

  7 Kommenttia sivulla “Puotilan kartanon puisto”

 1. Muuten mukavan oloinen puisto, mutta pitkäkarvaisten koirien kanssa sinne ei ole mitään asiaa suuren takiaispensasmäärän vuoksi.

 2. Kesäisin suhteellisen hiljainen puisto, talvea kohden vilkastuu. Puistossa kaksi sisäänkäyntiä, joista molemmille näköyhteys koko puistossa. Kura-aikaan rannan pääty aika karmeassa kunnossa, kun muta lentää ja lätäkköä kerääntyy, mutta ylärinne ok sinne ajetun hiekan vuoksi.

 3. Kauniilla paikalla, hyvä näkyvyys. Ympäristössä valaistuja hiekkateitä koiran kanssa lenkkeilyyn. Koiratarhan aita tosin alkaa kaivata jo korjausta, koska paikka paikoin niin isoja rakoja että pienet koirat pääsee alitse.

 4. Ihanan näköinen koirapuisto <3 Ois ihanaa päästä joskus! :)

 5. Pääsisäänkäynnin portti hajoamispisteessä eikä asialle tehdä mitään, vaikka kaupunkiakin on infottu. Pysyy kasassa portin eteen siirretyn tukinpätkän avulla, mutta levähtäisi taatusti auki jos isompi koira porttia vasten hyppää.

  Laiskanoloisesti kesällä ajavat nurmea, kahtena kesänä on ruoho leikattu vasta heinäkuun puolella sen pöheikön yltäessä jo puoleen reiteen. Punkkeja on löytynyt myös ikävän paljon.

  Aita tosiaan paikoin huonossa kunnossa, muutamat jalkapallon mentävät kolot aidasta löydetty, joten russeli tmv pienempi koira kyllä ottaa ritolat helposti.

 6. Koirapuisto on remontissa, se jaetaan ilmeisesti isojen ja pienten puoliin. Toinen puoli tällä hetkelläkin käytössä. Uudet aidat on jo, sekä ”karsinat” joissa koiralta voi rauhassa ottaa pannan/ valjaat pois ennen itse aitaukseen tulemista. Puita myös kovasti raivattu, ja tästä tulee todella viihtyisä puisto kesäksi! Vieressä Puotilan kartano ja Svenkka, jossa voi pistäytyä koiran kanssa kahvilla.

 7. Puotilan puisto tosiaan remontoitiin ja siitä tulikin hieno. Erityisen onnellinen olin näistä uusista sisääntulo porteista, joissa eristetty tila jossa koiralta voi ottaa pannan tai valjaat rauhassa pois. MUTTA pettymys oli suuri huomattuamme että uuden isojen koirien puolen maa-aines onkin ilmeisesti jätemaata. Kyseisessä mullassa on mm. muovia, styroksia ja ,mikä pahinta, lasin sirpaleita. Olemme yhdessä niitä keränneet pois mutta sieltä edelleen niitä jatkuvasti löytyy. Mihinköhän asiasta voisi valittaa?

 Kerro mielipiteesi (täytäthän ainakin nimi kentän)

© 2013 Koirapuistot.com