Uutelan/Skatan koirapuisto

 
Uutelan/Skatan koirapuisto
(17 arvostelua)
Loading ... Loading ...

Uutelan koirapuisto sijaitsee Skatan tilalla. Sinne pääsee autolla seuraamalla Uutelantietä aina Skatan tilalle asti. Tie kulkee tallin ja päätalon välistä kohti Särkkänniemeä.

Koirapuisto on suuri ja hyvin hoidettu (talkoovoimin). Puistoa ei ole jaettu erikseen pienten ja suurten koirien puoleen, vaan täällä kaikki ulkoilevat samojen aitojen sisällä. Puistoon on kaksi sisäänkäyntiä, toinen parkkipaikan päädyssä ja toinen puiston metsän puoleisessa päädyssä. Suuren koonsa ansiosta kaiken kokoiset koirat telmivät sulassa sovussa. Uutelan koirapuistolla on oma FB ryhmä. Yksinkertaisuudessaan nimeltään: Uutelan koirapuisto

Erillinen aitaus pienille koirille: Ei

Pinta-ala: n. 7000 m2

  3 Kommenttia sivulla “Uutelan/Skatan koirapuisto”

  1. Paras puisto Helsingissä !!!!

  2. Kantaväki heittelee palloja tässä puistossa, palloja ja pallonriekaleita ympäri puistoa. On ilmeisesti tämän koirapuiston tapa kun puiston varusteisiinkin kuuluu paikan mukaan nimetty pallonheitin. Harmi sinänsä, kun muuten vaikuttaisi olevan siisti ja suuri puisto. Ei jatkoon.

  3. Ensimmäistä kertaa puistossa käydessämme oli fiiliksemme: WAU. Ja on sitä edelleen !
    Puisto on kaunisja iso. Mahtavaa on se että puistoa ei ole jaettu erikseen pienille ja isoille koirille -kaiken kokoiset koirat voivat tutustua toisiinsa ja leikkiä keskenään ja juoksemaan mahtuu hienosti. Puistossa koirat saavat olla ja nauttia. Välillä riehutaan ja välillä levätään – tilaa riittää kaikille. Koirapuistossa on aina mahtava meinkinki ja ihanaa kun puistossa on paljon kävijöitä. Paras koirapuisto !!!

 Kerro mielipiteesi (täytäthän ainakin nimi kentän)

© 2013 Koirapuistot.com