Vuolukivenpuisto

 
(2 arvostelua)
Loading ... Loading ...

Vuolukiven koirapuisto on lähinnä aidattu polku, jonka kummallakin puolella kasvaa rivi korkeita puita. Polun länsipäädyssä on pieni hiekka-aukea pöytineen ja ilmoitustauluineen.

Erillinen aitaus pienille koirille: Ei

Pinta-ala: Ei tietoa

  2 Kommenttia sivulla “Vuolukivenpuisto”

  1. Muuten ok, mutta tuntuu ettei uudet koirat ole tervetulleita, eilen pitkänlenkin jälkeen kävin siellä kahden ison kiltin koirani kanssa. Meitä katsottiin heti vihamielisesti ja pikkukoiran omistaja tokaisi jotain että noi uudet koirat häiritsevät. Lähdimme sitten pois. Kaduttaa kovasti että allekirjoitin joskus adressin, jossa haluttiin puiston säilyvän. En tue puistoja ja halua maksaa koiraveroillani puistoja joihin ovat tervetulleita vain oma pieni ”eliittiporukka”.

  2. puistossa on 2 porttia kummassakin päässä eikä toisesta näe toista. syntyu jatkuvasti vaaratilanteita kun kummastakin päästä vauhdilla juoksevat koirat törmäävät. lisäksi siellä ei ole valoja. puisto on kaupungin lakkautuslistalla. turvallisuussyistä helsingin kaupungin on tunnetava vsstuunsa, joko puisto lakkautetaan pikaisesti tai s sinne tehdään kunnon remontti: erillist osat oienille ja suurille koirille, valaistus, toinen pirtti suljettava välittömösti. puistoon tulisi myös kiinnittää selkeät ohjeet käyttäytymisestä, nykyiselläään mennään liiaksi aggressivimpien koirien ehdoilla, joiden omistajiin ei mikään järkipuhe tehoa. puisto nurin tai remontti nopsaan, kumpikin koirien ja ihmisten turvallisuussyistä. omaa koiraa jouduttu em. syistä läyttään elänlekurissa 2 kertaa, itse kerran purennan uhrina terkkariin. herätys pekka sauri ja rakennusvirasto, tai sitten antakaa osoite jonne vahingonkorvaushakemukset voi lähettää!

 Kerro mielipiteesi (täytäthän ainakin nimi kentän)

© 2013 Koirapuistot.com