Iisalmen koirapuisto

 
(1 arvostelua)
Loading ... Loading ...

-

Erillinen aitaus pienille koirille: Ei tietoa

Pinta-ala: Ei tietoa

  6 Kommenttia sivulla “Iisalmen koirapuisto”

 1. Ihan kiva muuten mutta aitojen alta pääsee pienet koirat karkaamaan, ja sitten tämä ”harjoittelu” alue pallo hallin luona. huoh, miten sinä siellä voit koiraasi opettaa kun on kentän portti auki ja se on riimulla ja munalukolla laitettu jumiin että et saa ovea kiinni..Kuka tämän älyväyksen teki? Teen asiasta virallisen valituksen eteen päin..Alue pitäisi olla koirien koulutus kenttä ja miten sinne voit koiraa irti laskea jos siellä ei saa porttia kiinni laitettua? kysyn vaan. onko ne nää nuuskut sun muut omineet sen kentän itselleen kokonaan vai mikä hell…

 2. Se alue on ainoastaan ja vain koirien kouluttamista varten. Koska ko.kentällä pidetään virallisia kokeita (mm. palveluskoira-ja tottelevaisuuskokeita, ei ole kiva kun siellä joutuutarpomaan koiran tarpeissa. Aluetta alkoi niin moni käyttämään väärin, pitivät sitä ulkoilutusalueena ja koirat teki alueelle niin pissit kuin kakat. Siksi ko. kenttä on lukittu auki. Kuulin, että mikäli tällä toimenpiteellä ei koiran ulkoiluttajia saada kuriin, portti lukitaan kiinni. Syy portin auki lukitsemiseen ei ole koirayhdistysten, vaan niiden jotka alkoi pitää sitä ulkoilutusalueena.

 3. Pallohallin luona oleva alue ei ole koirapuisto, vaan koulutuskenttä! Alueen portti lukittu auki, kun jotkut valopäät piti sitä ulkoilutusalueena ja antoivat koirien vaan kirmailla ja tehdä tarpeita.

  Päätös lukita portti auki, oli yhdistysten yhteinen päätös ja uskonpa että ovat asian tiimoilta olleet yhteydessä kaupungin herroihin.

  • Ymmärrän molemmat kannat, mutta missäs koulutat sitten pentua joka ei jaksa ulkoilutusalueella keskittyä koulutukseen ja tuonne koulutus kentälle ei uskalla viedä karkaamisen pelon takia. Meidän koira ei oppinut tämän takia tulemaan käskystä luokse ulkona. Koirapuistossa oli tutkittavana joka pensaan taus ja muut koirat toisessa aitauksessa, että aina keskittyminen herpaantui.

   • aloita luoksetuloharjoittelu sisällä kotonasi, sitten pitkässä taluttimessa/flexissä, tyhjässä koirapuistossa, täydessä koirapuistossa (koirapuistoja löytyy myös hyvin aidattuina) ja niin edespäin.

    Aloita helposta äläkä koskaan toru koiraasi, vaikka se tulisi vasta monen huudon jälkeen (tietenkin pyri ennalta ehkäisemään näitä tilanteita). Lisäksi esim. koirapuistossa älä käytä kutsua ainoastaan (tai älä käytä mieluiten ollenkaan) kun olet viemässä koiraa pois puistosta vaan pyri huutelemaan monta kertaa puistossa olon aikana ja antamalla nami ja päästämällä takaisin koirakamujen joukkoon.

    Jos koira on jo oppinut, että kun kutsut sitä sanalla ”tänne” ja siitä tapahtuu jotain ikävää (toruminen, kiinni otto, pois vienti tms.) ja lähtee sanan kuultua karkuun, joudut opettamaan sille kokonaan uuden sanan ja aloittaa alusta (esim. ”tule”, ”täällä” tms.)

    Onnea matkaan!

 4. Pallohallin luona olevalle kentälle olisi hyvä saada myös kieltokyltit ettei sinne koiraa saa viedä juoksemaan vaan ja ainoastaan kouluttamaan.

 Kerro mielipiteesi (täytäthän ainakin nimi kentän)

© 2013 Koirapuistot.com