Lepolan koirapuisto

 
(2 arvostelua)
Loading ... Loading ...

Kaksi erillistä aidattua aluetta koirille, pienille ja isoille koirille, tulossa ilmeisti kasvillisuutta ja puisto on uusi. Ihan ok paikka.

Erillinen aitaus pienille koirille: Kyllä

Pinta-ala: Ei tietoa

  14 Kommenttia sivulla “Lepolan koirapuisto”

 1. Ihana puisto. Leikitään aina Turren kanssa tuolla (:

 2. Toi on vanhan puiston paikka,joka näkyy tässä kartassa. Sipoontien yli menee uusi tie ja heti liikenneympyrän jälkeen risteyksessä on tämä uusi koirapuisto, joka on kaksipuolinen + eteisaitaus.

 3. Uusi Sipoontienpuisto on Lepolanväylän ja Sipoontien risteyksessä tassumerkistä katsottuna tien toisella puolella liikenneympyrän takana.

 4. Siisti, kaikin puolin oikeen kiva puisto, mukavia ihmisiä ja sosiaalisia koiria. Nuoria koiria käy todella paljon. Erikseen pienten ja isojen puoli.

 5. Kymmenen pistettä Järvenpään kaupungille siisti ja ja tilava puisto, hulppea etutarha ja parkkipaikka.
  Sijainti erinomainen. Pienten koirien ja isojen puoli erikseen.

  Ainakin näin talvella isot koirat hyppivät yli pienten puolelle hallitsemattomasti. Monesko kerta kun reuhaajat tulee, omistajat ei hallitse koiriaan ollenkaan ja pienet ja pennut joutuvat lähtemään pois turvalisuussyistä. Hyvänkin koirapuiston käytön voivat pilata ihmiset. Tänään sitä taas todistettiin.

  Koirapuistolle ja sinne koiriaan tuoville ei ole sääntö- ja käytöstaulua missään nähtävillä, se on suuri puute, joka olisi helposti korjattavissa.

 6. Tämä puisto on viralliselta nimeltään Lepolan koirapuisto. Lähin katuosoite on Lepolanväylä 1.
  http://www.jarvenpaa.fi/–Koirapuistot–/sivu.tmpl?sivu_id=5439

 7. Ihana puisto, ei mitään valittamista puiston suhteen iso kiitos Järvenpään kaupungille!

  Valitettavasti siellä käy kuitenkin erittäin piittaamattomia koiran omistajia. Jo koirapuiston säännöissä lukee että vihaisia koiria ei saa tuoda puistoon. Tänään ollessani kiltin, kohta 6kk koiranpentuni kanssa kyseisessä puistossa oli siellä Bit Bull terrieri uros joka kävi minun koirani kimppuun, piti hampaillaan maassa pitkän aikaa eikä päästänyt irti. Koirani itki tosi kovasti ja lujalla äänellä, onneksi selvittiin ilman eläinlääkäriä. Korvan sivussa on puremajälki, mutta verta ei kuitenkaan tule.
  Huomenna menen tekemään asiasta ilmoituksen poliisille varmastikin ilman mitään tulosta, mutta pitäisi olla tällaisten koirien omistajille täysin selvää ettei sellaista koiraa kuulu tuoda puistoon joka käy toisten kimppuun. Tuollainen koira voi vaikka tappaa jonkun pienemmän koiran. Koirapuistossa pitäisi olla kaikilla koirilla hauskaa, siellä ei pitäisi joutua pelkäämään oman koiransa hengen puolesta.

 8. Onko teillä talidomeilla ikinä käynyt mielessä, että rakkienne
  räkytys häiritsee todella paljon satoja puiston vieressä asuvia?
  Koiran omistamiseen pitäisi saada jonkinlainen älykkyystesti.

 9. Puisto on ihan hyvä, asiallinen. Ihmiset ei niinkään mukavia. Usein muutama sama kaikkitietävä täti ihminen kokee puiston omaksi henk.koht. alueekseen ja ovat kovia tuomaan omia mielipiteitään voimakkaasti esiin. Ystävällisyys ja kohteliaisuus toisia kohtaan lisäisi puiston viihtyisyyttä. Lisäksi ISOT koirat ISOJEN puolelle!

 Kerro mielipiteesi (täytäthän ainakin nimi kentän)

© 2013 Koirapuistot.com