Aatoksenkadun koirapuisto

 
(9 arvostelua)
Loading ... Loading ...

Koirapuistossa on katokset, joista löytyy siivoustyökalut sekä jäteastiat. Alue on valaistu ja se on kulkureittien osalta talvikunnossapidon piirissä. Myös pysäköintialue aurataan talvella. Pysäköintipaikkoja on kahdeksan.

Erillinen aitaus pienille koirille: Kyllä

Pinta-ala: 4200 m2

  13 Kommenttia sivulla “Aatoksenkadun koirapuisto”

 1. Hyvä puisto, isot tilat :)

 2. Kerran käytiin tanskandogin kanssa ja doggi pystyi helpost hyppimään aitojen yli, välillä siis käväsi pienten koirien puolella ja välillä koko aitauksen ulkopuolella. Tämä tapahtui talviaikaan, kun lunta oli sen verran, että aidat tuntuivat matalammilta.

  Ei olla uskaltauduttu uudestaan.

 3. oli tosi hyvä koirapuisto

 4. Hyvä puisto muuten, mutta siellä käy välillä huonosti käyttäytyviä koiria ja niiden omistajia. Kerrankin eräs koira hyökkäsi oman koirani kimppuun, sain itse repiä hyökänneen koiran pois oman koirani päältä, omistaja ei tehnyt mitään.

 5. talvella varsinkin kun aitaus on matalampi oma koira ainakin loikkii pois aitauksesta.. ja onpahan sitä muidenkin koirat loikkinut yli. viihtyisä paikka muuten

 6. Viihtyisä puisto sekä isoille että pikku koirille.

  Välillä käy kyseenalaisia koiran omistajia tai ei ehkä koirapuistoon soveltuvia koiria. Pari kertaa käyny oman koiran päälle toinen ja siihen omistaja vaan todennu että ”taitaa olla leikkaamaton uros? ei meidän muffe sellasista tykkää”.

  Jokaisen kannattaa miettiä omasta koirastaan onko se puistoon soveltuva…

  • Moi Satu. Niin samaa mieltä kanssasi, minäkin olen kuullut että edelleen isojen puolella on jokin yksilö joka on vihamielinen ja siten puistosääntöjen vastainen tapaus. Harmillista, erittäin.

 7. hyvä puisto ja kaikki koirat ja omistajat käyttäytyi asiallisesti..venäjänajokoira Nadja myös tykkäsi :)

 8. Onko mahdollista saada tämän puiston pohjapiirustus ja mitat sekä varustus sähköpostiin? Suunnittelemme omalle paikkakunnalleni ensimmäistä koirapuistoa ja sen tulee olla hyvä, joten tarjoaisin tätä lähtökohdaksi.

  • Täysinpalvelleena maisemasuunnittelijana ja pitkäaikaisena koirapuistolaisena: ei yhtä puistoa voi kopioida muualle edes lähtökohdaksi, vaan hanke lähtee sijainnista (parhaimmillaan sen valinnasta), ottaen huomioon topografian, ilmansuunnat, maaperän ja mahdollisen olevan puuston. Jos kolme ensimmäistä eivät ole suotuisat, varustuksella yms. hanketta ei voi pelastaa. Jopa alan edelläkävijä Helsinki on onnistunut rakentamaan epäonnistuneita koirapuistoja tästä syystä.

 9. Mukava koirapuisto, joka on meillä vakikäytössä :) Ainoana miinuksena se, että jotkut ihmiset polttavat tupakkaa aitauksessa.

 10. Lasinpalasia maassa! Muuten ihan OK paikka koiralle

 11. Uutena kävijänä seuraavia huomioita olen tehnyt: pienten puolella kertoi eräs nainen ”katsoneensa” vierestä kun oma koira raiskasi toisen koiran. Olin ällistynyt moisesta tunnustuksesta ja jäimmekin suosiolla aitauksen ulkopuolelle. Kurjaa etteivät omistajat tunne vastuitaan vaan voihan asian aina varmistaa ennen aitaukseen menoa. Ai niin, tämä aamuna eräs kaapuihin pukeutunut nainen avasi portin isojen ja pienten väliltä, jotta hänen kaksi poikakoiraansa pääsivät isojen puolelle eli sinne minne säkäkorkeutensa puolesta kuukuivatkin. Hmm. Olisi suotavaa saada paikalle poliisikoira-ja kouluttajansa, jotta oikeaa ja ajantasiasta tietoa saataisiin kaikille meille. Säännöt koskevat meitä kaikkia, vaan lienee lukutaidottomiakin vielä liikkeellä, harmillisesti. Vaan ilolla syyssateissa mennään.

 Kerro mielipiteesi (täytäthän ainakin nimi kentän)

© 2013 Koirapuistot.com