Kokkolan koirapuisto

 
(6 arvostelua)
Loading ... Loading ...

Vuonna 2010 valmistunut puisto.

Erillinen aitaus pienille koirille: Kyllä

Pinta-ala: Ei tietoa

  9 Kommenttia sivulla “Kokkolan koirapuisto”

 1. Ollaan ahkeria käymään koirapuistossa. Aivan loistava paikka olla sosiaalisessa tilanteessa muiden koirien kanssa. Kiitän kovasti, että tämä hanke toteutui :D Joskus joku tietysti voisi käydä täyttämässä isot kuopat maalla, kun siellä on innostuttu kaivamaan, niin ettei kenenkään koiralle satu vahinkoa juostessa innokkaana.

 2. Ainoa huono puoli pusitossa on, että kakkapussit on usein loppu ja roskapönttö on joskus aivan täynnä pitkiä aikoja.

 3. Puistossa liikaa omistajia jotka eivät hallitse lainkaan koiriaan. Eli tasapainoisen kiltin koiran kanssa turha edes lähteä puistoon, jos ei halua koiraansa eläinlääkärin pöydälle, traumatisoituneeksi tai nylkyttämisestä märäksi.
  Myös kakkapussit usein loppu.

  • Vasta tapasin harmikseni omistajan, joka ei kiellä ollenkaan koiraansa nylkyttämästä. Todella huonoa käytöstä.

 4. Mahtava paikka, alueellisesti isoja molemmat puolet, mukavaa kun on kenttää ja metsää, meidän hurtta ainakin tykkää. Monesti ollaan saatu keskenämme ulkoilla, mutta kyllä siellä leikkikavereitakin löytyy. Jos jotain voisi toivoa lisää olisi joku kiipeily keko vaihtelua. Mitä kakkapusseihin tulee, kunnon koiran omistaja kantaa aina mukanaan omia pusseja!

 5. Nylkyttäminen ja siihen puuttumattomuus tuntuu kyllä olevan ongelma. Väliinpitämätöntä!

 6. nylkyttäminen on koirille normaalia käytöstä ja pitää ensin antaa koirille itse tilaisuus rakentaa itsetuntoaan ja oppia sanomaan mikä käy ja mikä ei. koira oppii passiiviseksi jos omistaja on härkänä tilanteen päällä ennekun kukaan on kerenny ees aata sanoa. Puistoissa käy pääsääntösesti mukavaa väkeä erilaisine koirineen ja parhaimmillaan koko puisto on hyvä oppimistilaisuus ja sosiaalisuusharjoitus ,myös ihmisille. rauhallisuus on kaiken a ja o.suurin ongelma kaikkina näinä vuosina ei ole ollut yksienkään koirien käytös vaan agressiiviset puistossakäyvät koiranomistajat. (muutama harva itsensä nolaava yksilö)- voisi vähän miettiä ennekun alkaa raivoamaan muille että antaako itse minkäänlaista mahdollisuutta muille. On osattava ottaa huomioon että kun tulee puistoon siellä on kaikenlaista ja näköstä koiraa ja mielipidettä. jos on itse ihan hermoheikko ja hirveitä vaatimuksia muille, kannataaa ehkä pysytellä muissa harrastupaikoissa ,kuin koirapuistossa, jossa meno on välillä vallan vauhdikasta , kuraista ja elämänmakuista. ja tilanne muuttu kaiken aikaa kun koiria tulee ja menee-.

  • Olen Tiinan kanssa samaa mieltä, koirapuisto on paikka johon koirat tulevat leikkimään ja tutustumaan toisiin koiriin. Aina ei kemiat mene yksiin, ja silloin on omistajien puututtava peliin jos tilanne pyrkii karkaamaan käsistä. Olen ison koiran omistajana huomannut, että pikkukoiria tuodaan isojen puolelle ja voi hyvänen aika sitä OMISTAJAN messuamista, jos pikkukoira jää jalkoihin isojen leikkiessä.
   Eiköhän se ole niin, että jokainen on vastuussa omasta koirasta ja poistuu paikalta oman koiransa parhaaksi, jos normaaleisssa koirapuistotouhuissa on jotakin liikaa omalle koiralle. Turha meidän ihmisten on ruveta rähisemään keskenämme, paikkahan on tarkoitettu kaikkien iloksi ja ennekaikkea koirille!

 7. Mikisie puisto ei hoideta kunnolla sielä on puu Karttunut vesi Putin ei tuoda selaa

 Kerro mielipiteesi (täytäthän ainakin nimi kentän)

© 2013 Koirapuistot.com