Pankalammen laidun

 
(8 arvostelua)
Loading ... Loading ...

Pankalammen rannalla sijaitseva lampaiden vanha laidun. Aidat matalat, mutta tarpeeksi korkeat koiralle kuin koiralle jos koulutettu pysymään lähellä. Laaja-alue ja mahtuu liikkumaan. Maisemoitu ”isoilla” kivillä. Ei erillisiä puolia pienille tai isoille koirille. Auto helppo parkkeerata konserttitalo Mikaelin laajalle parkkipaikalle.

Erillinen aitaus pienille koirille: Ei

Pinta-ala: Ei tietoa

  6 Kommenttia sivulla “Pankalammen laidun”

  1. Nyt talvella aidat ollu matalat nietosten takia. Sekä pienemmät koirat mahtuvat aidan raoista.

  2. Paljon tilaa ja parkkipaikka on pienen kävelymatkan päässä. Muutenkin puistolle pääsy on helppoa. Tasainen ja turvallinen maasto. Huono aita. Pienet koirat mahtuu aidasta läpi ja isot pääsee yli.

  3. TOSI huono aita!!! Niinkun Antti on sanonutkin, pienet mahtuu raoista ja isot hyppää yli…. tai jopa kävelee yli. Aika vaarallinen tuo aita, koska mielestäni koiran pitäisi pystyä olemaan vapaana huoletta, voihan se aidanylittäjä tulla myös aidan toiselta puolelta…

  4. Tilaa on hyvin ja tasanen, ettei koirat loukkaa itseään.
    Valaistus on kohtuullinen näin märkien kelien aikaan.
    Aita on huono. Myös portin edusta on todellista kuravelliä, pitäisi saada hiekkaa tai jotain, ettei tarvitsisi rämpiä mutavellin läpi sisälle.

  5. Nyt on hiekkaa saatu puiston edustalle, mutta aidat olisi hyvä kunnostaa vaikka talkoo porukalla..

  6. Muutettu viralliseksi koirapuistoksi. Korkeat aidat ja erilliset puolet isoille ja pienille koirille. Paljon tilaa, tasainen alusta.

 Kerro mielipiteesi (täytäthän ainakin nimi kentän)

© 2013 Koirapuistot.com