Harripuisto

 
Harripuisto
(5 arvostelua)
Loading ... Loading ...

Melko tasaista maastoa, vähän puita.

Erillinen aitaus pienille koirille: Kyllä

Pinta-ala: Ei tietoa

  5 Kommenttia sivulla “Harripuisto”

  1. Kohtuullisen kokoisia molemmat puolet. Tilaa juosta erityisesti isojen puolella, pohja tasainen nurmea ja osittain hiekkaa. Kannattaa olla tarkkana keiden kanssa puistoilee yhtäaikaa.

  2. Ihan mukava puisto, tasainen alusta. Hyvä valaistus. Samaa mieltä olen, että kannattaa todella tarkkaan katsoa, ketä paikalla sattuu olemaan.

  3. Tarkkana saa todellakin olla jos ei halua, että oma koira tulee revittyä riekaleiksi..
    Kahdesti on oman keskikokoisen pystykorvan kimppuun käynyt iso vaalea ”taistelukoira” (eri koirat). Jälkeen päin kuulin, että ei ollut aka kerta kummallekkaan koiralle. Omistajat ei vaan välitä. Helppohan se on riskeerata toisten koiria…
    Siksipä käynkin enää puistoilemassa vakioporukalla tiettyinä kellon aikoina, jolloin on turvana paljon muitakin koiranomistajia.

  4. Kandee kattoo jos aikoo nuoremman koiran kanssa mennä ettei Vanhempaa saabia ole pihalla. Heilä on pentuja ”komentava” pienempi koira joka ”haukkumisella” saa aikaan haavoja. Tätä pikkukoiraa vielä pidetään isojenkoirien puolella, eikä suostu menemään pienten puolelle koska omistajien mielestä kuuluu isoihin? pennut joiden kimppuun käynyt on normaali ja suuri kokoisia aikuisina. Puolivuotiaana jo moninkerroin isompia.

    • Sehän on myös fakta, että aikuiset koirat komentavat pentuja. Omia koiriani on pentuina pyöritelty, toinen oli niin ei-alistuva, että melkein joka käynnin jälkeen oli joku pikku haava jossakin, sellaista se vain on koira maailmassa, terveitä ja hyväluontoisia koiria tullut kuitenkin molemmista :) Aikuiset opettaa pennut olemaan kunnolla ja kunnioittamaan aikuisia. Pienet koirat voi varsinkin pitää nuoremmat isommiksi kasvavat pennut kurissa ja nuhteessa, koska tietävät, että jos ei nyt pidä, niin myöhemmin eivät pärjää, jos iso alkaa isottelemaan. Kun kunnioitus on saatu pentuiässä, se jatkuu suurimmalla osalla myös aikuisuuteen, jos omistajat ovat käyttäytyneet tilanteessa oikein, eivätkä ala lällyttää pentu ”raukkaansa”. Omani on aikuisena pitänyt tälläisen vaalean ”tappajakoiran” todella karussa kurissa, kun oli pieni ja tällä hetkellä oma koirani on ainut, jota tämä koira enää kunnioittaa, se saa ottaa vaikka hampailla poskesta kiinni (komentaessaan toista olemaan kunnolla) ja tämä ”tappajakoira” vain kiltisti alistuu toisen tahtoon.

 Kerro mielipiteesi (täytäthän ainakin nimi kentän)

© 2013 Koirapuistot.com