Oulunsalo

 
(2 arvostelua)
Loading ... Loading ...

Pellonpääntien päässä aidattu koirapuisto. Ei valaistusta, ei kakkapusseja. Aika huonokuntoinen, mutta paljon käytetty!

Erillinen aitaus pienille koirille: Ei

Pinta-ala: Ei tietoa

  8 Kommenttia sivulla “Oulunsalo”

  1. Puisto kaipaa kohennusta. Pohja suurimmaksi osaksi heinikkoa mutta pusikot levinneet laita-alueilla. Portin kans ollu ongelmia, ei pysy kiinni. Ei erillistä puolta pienille koirille. Alueen ainoa koirapuisto eli tälle ois käyttäjiä.

  2. Sijainti on muuten merkitty karttaan väärin. Puisto on Pellonpääntiellä oikealla puolella mutta lähempänä tuota Papinjärventien ja Pellonpääntien tiehaaraa.

  3. Nykyään puistossa niitetty heinä ja pusikot raivattu pois, pari puuta oli jätetty pystyyn. Aitaukseen tuotu myös hieno puinen katos jossa omistajat voivat istua esim. sateelta suojassa. Puistossa myös erilleinen penkki, josss kiva istuskella varsinkin aurinkoisella säällä. :) Kakkalapioita ja roskis löytyy. Portti toimii ja ovi pysyy kiinni. Hyvä aitakorkeus ( noin 2m ) ja aitamateriaali vankkaa teräsverkkoa. Kooltaan aitaus on aika pieni, mutta käyttäjiä tuntuu riittävän kivasti. Pohja hiekkaa suurimmaksi osaksi, pieniä alueita ruohikolla. Rauhallinen sijainti.

  4. Onko kenelläkään tietoa, mitä puistolle on tapahtunut? Aitaus poistettu kokonaan.

  5. Rakentavat uutta puistoa lähemmäs Automaatiotietä, liikuntapuistoa vastapäätä. Pian pitäisi olla valmista (tai no kyltin mukaan jo joulukuussa, mutta nyt alkaa näyttää aika valmiilta).

  6. Puisto alkaa olla miltei valmis. Erilliset alueet pienille ja isoille koirille. Isojen puolella katos + penkki. Kakkaroskis ja lapiot löytyy. Pienehkö sorapohjainen P-alue autoille. Aitakorkeus n.180-200cm. Ainakin tällä hetkellä suurin osa aitauksen pohjasta todella märkä ( soinen metsäpohja, jota raivattu osittain ), ainoastaan laidoille tuotu riittävästi soraa ja hiekkaa että pysyy kuivana. Ilmeisesti tulossa jossain vaiheessa valotkin, kun oli kaapeli vedetty valmiiksi…? Järkevät salvat aitauksen ovissa, helppo avata ja sulkea.

  7. Päivittääkö joku puistojen tietoja? Tieto-osion tiedot ovat vanhan puiston tietoja ja sijainti väärä. Edellisessä kommentissa uuden puiston tiedot. Valot on. Linkistä uuteen sijaintiin.

    https://goo.gl/maps/dysZfw7RLEs

 Kerro mielipiteesi (täytäthän ainakin nimi kentän)

© 2013 Koirapuistot.com