Urheilupuisto

 
salo-urheilupuisto
(5 arvostelua)
Loading ... Loading ...

Iso koirapuisto parkkialueen laidalla skeittipuiston ja squash-hallin vieressä. Isojen ja pienten puolet eroitettu aidalla ja portilla. Molemmille puolille oma sisäänkäynti. Korkeat aidat ja sadekatos aitauksen sisällä. Porukkaa parhaiten yleensä noin klo 17:00.

Erillinen aitaus pienille koirille: Kyllä

Pinta-ala: Ei tietoa

  5 Kommenttia sivulla “Urheilupuisto”

  1. Minusta tuo puisto on hyvässä paikkaa ja tilava. Mutta yksi TOSI iso miinus! Miksi kaikki riehuvat pienten puolella ja keski portti auki?! Kukaan muu ei oikeen voi tulla ja jos tulee niin koira vaan muiden kanssa riekkumaan ja todella paljon tulee tappelemisia ja minusta sielä ei oikein huolehdita miten koiran sielä menee :S

  2. Kyllä se keskiportti tarvittaessa suljetaan. Ei ole ongelma.

  3. PIti käydä lapinkoiranarttujen kanssa tänään siellä pienten puolella. Jäi haaveeksi kun siellä riehui joku dobermanni.

  4. En tiedä sanoa täsätä puistosta mitään mutta ainakin Tupurin alapuolella oleva puisto pieni ja aitaukset siten että pienillä koirilla on hiukan isompi aitaus kuin isoilla ,,kaikenkaikkiaan kokoa saisi olla saman verran lisää kuin nyt on ja olisi ihan hyvä saada kaupungin sivuille opasteet aitauksiin. tupurin aitaukseen myös kakankeruu lapiot/haravat,, hyvä että siihen valot saatiin nyt jokainen voi kerätä illallakin kakkakasat pois,, sehän kuuluu jokaisen velvollisuuksiin jos siellä koiraansa käyttää ,,olen nyt kahden viikon aikana joka päivä kerännyt sieltä molemmista aitauksista yhteensä noin 20-30 kasaa joka ikinen päivä.
    Jos koirasi on agressiivinen ja hyökkää aitaa päin niin ethän tuo sitä muiden kanssa samaan aitaukseen jotta ikäviltä seurauksilta vältyttäisiin

  5. Urheilupuiston koirapuistoon ei voi turvallisesti kytkeä pikkukoiraa irti kun mahtuu portin raoista helposti ulos. Lisäksi ko puistossa tuntuu aina olevan vihaisia koiria niin ei voi muutenkaan mennä.. Ja lähes joka kerta ne isot riekkuvat koirat (joita omistaja ei hallitse lainkaan) ovat pienten aitauksessa..

 Kerro mielipiteesi (täytäthän ainakin nimi kentän)

© 2013 Koirapuistot.com