Isolammenpuisto

 
(2 arvostelua)
Loading ... Loading ...

Hyvän kokoinen puisto hieman syrjäisessä paikassa.

Erillinen aitaus pienille koirille: Ei

Pinta-ala: 2048 m2

  3 Kommenttia sivulla “Isolammenpuisto”

  1. Tarha oli yleis ilmeeltään melko ränsistynyt. Koirapuiston aidan kunto näytti siltä että tuollainen alle 5kiloinen koira sujahtaa näyttävästi aidan ali heti kun silmä vaan välttää.

  2. Muuten hyvä puisto, mutta juuri tuo aita pitäisi vaihtaa. Monessa kohdassa maan ja aidan välissä on isojakin rakoja, joita on sitten yritetty peittää isoilla puilla. Eli pienemmille koirille huono. Kävijöitä on tosi paljon ja kaikenlaisia rotuja käy, kaikille löytyy varmasti leikkikavereita. Tosin kaikki ei siivoa puistosta pois koiriensa p*skoja, ja silloin olen joutunut tekemään sen itse. Puistossa on roskis ja maatuvia kakkapusseja, mikä on tietysti plussaa, mutta ihmiset ei tunnu tajuavan, että tuo roskis on tarkoitettu nimenomaan jätöksille, eli siihen täytyisi saada teksti missä kerrottaisiin, ettei sinne saa laittaa muuta roskaa. Jotkut kun nakkaa sinne tupakantumpit, sipsipussit ym.. Eihän tuossa roskiksessa ole mitään järkeä, jos sinne heitetään kaikenmoiset roskat. Parempi olisi sitten vaan heittää ne kakat aidan yli nurmikolle..

  3. Puisto on muuten hyvä, mutta juuri tuo aita pitäisi vaihtaa/korjata. Monessa kohtaa maan ja aidan välillä on isojakin rakoja, joita on sitten yritetty (puistolaiset itse?) täyttää isoilla ja pienemmillä puilla. Pienemmille, karkaaville koirille siis huono. Puistossa on maatuvia kakkapusseja ja roskis. Roskikseen olisi saatava teksti tai kuva jossa kerrottaisiin roskiksen olevan vain jätöksiä varten, jotkut kun heittelee sinne ihan omia roskiaan, kuten muovia ja tupakantumppeja. Jos roskis olisi kaikkea roskaa varten, niin järkevämpää olisi sitten heittää koirien jätökset aidan yli nurmikolle, kuin laittaa tuonne roskikseen.

 Kerro mielipiteesi (täytäthän ainakin nimi kentän)

© 2013 Koirapuistot.com