Ratinanniemi

 
(2 arvostelua)
Loading ... Loading ...

Ratinan stadionin takana puiden suojassa. Puistikkoa hiekka- ja nurmipohjalla.

Erillinen aitaus pienille koirille: Ei

Pinta-ala: 1840 m2

  7 Kommenttia sivulla “Ratinanniemi”

  1. Puisto on usein vetinen ja kurainen, muuten ihan kiva.

  2. Hiljainen ruuhkaisiinkin aikoihin (verrattuna esim. Hakametsään), useinkaan ei ole leikkikavereita. Kivasti kiipeiltävää ja mukavasti suojainen puisto. Kiva, silloin kun ei ole märkää!

  3. Tosi kiva keskeisellä paikalla, hyvä kuntoinen puisto. Pitää pienetkin koirat aidoissa. Pariin otteeseen käyty tällä ja todettu mukavaksi paikaksi. Aika usein täällä törmää vinttikoiriin. Ilmeisesti puiston tasaisuus tekee paikasta kivan kovaakin juokseville koirille.

  4. Arki-iltoina klo 17-20 tuntuu olevan suosionsa huipulla – tähän aikaa kannattaa käydä jos haluaa seuraa. Syksyllä 2013 on levitelty haketta puistoon ja hiekkaa on vain portin välittömässä läheisyydessä. Kosteampana aikana pariin kohtaan muodostuu lampi. Puiston lähellä olevalla veneenlaskupaikalla on hyvä käydä viilentämässä koiraa, varsinkin kesällä.

  5. Aivan kurainen ja liejuinen pohja kun käytiin. Vain yksi koira (omistajineen) meidän lisäksi, mutta kyseinen otus ei selvästikkään kuulunut koirapuistoon. Murisi vain ja nosteli niskavillojaan. Ei tarvitse mennä toista kertaa.

  6. Tänään käytiin ja oli just sopivasti 2 mahtavaa leikkikaveria. Pääs meidän metsässä kasvanut koira kunnolla painimaan. Mahtava paikka jos ei oo montaa koiraa..

 Kerro mielipiteesi (täytäthän ainakin nimi kentän)

© 2013 Koirapuistot.com