Tornion koirapuisto

 
tornio1
(2 arvostelua)
Loading ... Loading ...

Tornionjoen rannassa sijaitseva rauhallinen koirapuisto. Nurmimaa, jossa jonkin verran puita. Entisen lapinkullan tehtaan takana.

Erillinen aitaus pienille koirille: Ei

Pinta-ala: Ei tietoa

  4 Kommenttia sivulla “Tornion koirapuisto”

  1. Todella pieni, ahtaaksi voi haukkua. Aitauksetkin on puutteellisesti tehty. Harmi ettei ole panostettu tuon enempää.

  2. Haluaisin käydä koirani kanssa koirapuistossa, mutta täällä Torniossa on yksi vaivainen koirapuisto joka on kaiken lisäksi kaupungin puolella.

  3. Käyn harvemmin Tornion koirapuistossa mutta tänään oleskelin siellä. Ihan kiva paikka, pieni mutta koirat pääse uimaan ja vähän juoksemaan. Puiston ohi käveli mies, jota pienempi koirani haukkui ja lähti katsomaan. Isompi koirani haukahteli kauempaa mutta oli kanssani rannassa. Mies huusi minulle että ”ota ne saatanan rakkis kiinni eteivät tuu tähän aidan viereen” Isompi koirani reagoi huutelijaan haukumalla juoksemalla aidalle, huusin koirat pois, jonka jälkeen mies vielä huusi ”mä tapan noi rakit jos ne tulee ton aidan yli” Ja käveli mumisten ja kirjoillen pois. Jos on noin koiravihaaja niin miksi pitää kävellä puiston ohi? Vaikka ei pitäisi välittää niin silti…

  4. Miksi puistossa ei ole yhtään istumapaikkaa omistajille? Kesä tulee ja siellä viihtyisi pitempäänkin muttei jaksa seistä törröttää kovin pitkiä aikoja.

 Kerro mielipiteesi (täytäthän ainakin nimi kentän)

© 2013 Koirapuistot.com