Koivukylän / Kytöpuiston koira-aitaus

 
(5 arvostelua)
Loading ... Loading ...

Iso, yhtenäinen aitaus kaikille koirille Kytöpuiston vieressä. Paljon tilaa koirille temmeltää. Myös puita ja muuta luontoa.

Erillinen aitaus pienille koirille: Ei

Pinta-ala: Ei tietoa

  3 Kommenttia sivulla “Koivukylän / Kytöpuiston koira-aitaus”

  1. Ihana iso puisto jossa tilaa juosta oikeasti kunnolla, vaihtelevaa maastoa/kasvillisuutta mutta roskiksena käytetään avointa kaivonrengasta josta koirien on kiva syödä karkki- ja jätskipaperit ym. Meidän osalta siis haikein mielin laitettu käyttökieltoon.

  2. Täällä tosiaan on tilaa! On pöpelikköä ja hiekkakasaa, valitettavasti sateen jälkeen paikoitellen melkoinen mutalampi. Tuon kaivonrenkaan päällä on nyt trukkilava peittona, ei pääse koirat napsimaan roskia. Yleisilme puistolla on vähän nuhjuinen, mutta käytön kannalta sillä ei ole merkitystä. Näin talvisaikaan, kun pimeä tulee aikaisin, puistoon toivoisi reilusti enemmän valaistusta!

  3. Tosi hankala puisto kun isojen ja pienten puolta ei ole eroteltu.Puisto on myös niin laaja että on hankala valvoa puiston eri puolilla sijaitsevia sisäänkäyntejä ja sisääntulevia koiria/omistajia kun aina näe ketä on tulossa ja tulevatko koirat keskenään toimeen.Täällä ei oikein pysty olemaan rennosti näistä syistä,ei tunnu turvalliselta koiralleni.

 Kerro mielipiteesi (täytäthän ainakin nimi kentän)

© 2013 Koirapuistot.com