Maitikkapuiston koira-aitaus

 
(1 arvostelua)
Loading ... Loading ...

Suht iso, hieman pitkulaisen mallinen koirapuisto kaikille koirille. Puita ja pusikkoa.

Erillinen aitaus pienille koirille: Kyllä

Pinta-ala: Ei tietoa

  3 Kommenttia sivulla “Maitikkapuiston koira-aitaus”

 1. Tosi kivoja uudistuksia tuon meidän vakiopuiston kanssa… ei sitä paljon enempää päin persettä ois oikein voinut tehdäkään… niitä harvoja isoja puistoja missä on paljon tilaa juosta on nyt jaettu 2 osaa isoille ja pienille. Koko ajatus koirien jaottelusta koon mukaan on hölmö ja se on suunnattu ainoastaan muutamia pelkääjiä varten mitkä eivät ymmärrä, että isot koirat ovat monesti kiltimpiä kuin pienet. Nyt tämän erottulun seurauksena niin hysteerikko koiranomistajien kuin heidän koiriensakin ennakkoluulot vain korostuvat ja kasvavat. Entä ne koirien omistajat joilla on taloudessa pieni ja iso koira ja jotka ovat käyttäneet puistoaan päivittäin vuosien ajan?

  Maitikkakujan aitaus oli myös parhaita puistoja useiden puiden ja pusikoidensa ansiosta mutta nyt pensaat on hävitetty kaikki ja osa puista kaadettu. Ei enää piilo-, merkkaus- tms leikkipaikkoja. Puisto oli myös miltein kauttaaltaan mukavan nurmen peitossa, mutta viisas insinööri on päättänyt päällystää puiston soralla…. mitä helvettiä? Pisteenä i:n päälle ainut kulkuportti isojen koirien puolelle on nyt akvaariomallinen väliaitaus mihin mennään pojottamaan ennen puistoon pääsyä. Täydellinen paikka mistä ei rähinän sattuessa pääse kukaan poistumaan… ei edes ihmiset… koska noita ”aitauksia” ei ole kuin yksi. Niitä ei pitäisi olla ollenkaan ja jos onkin niin tietenkin 2 vierekkäin mikä olisi ainoa keino välttyä kohtaamisilta. Tämä akvaario myös päällystetään kumimatolla jostain kumman syystä niin, että kun se on ainoa reitti puistoon niin se toimii sateen jälkeen kivana vesiesteenä mennen tullen. Ja sitähän mahdoton tosiaan kiertää koska se on ainut sisäänmeno reitti….

  Kiitos paljon suunnittelijat ja Vantaan Kaupunki.

 2. Juups, vähän samoilla linjoila Ralfin kanssa… Ei mikään fiksuin ratkaisu tehdä ns. sorapuisto ja hävittää lähes kaikki kasvillisuus siinä sivussa. Kesähelteillä koirille (eikä ihmisille) ei ole mitään varjopaikkaa johon mennä hetkeksi hengähtämään. Suunnittelijalla on käynyt myös ”pieni” kämmi valaistussuunnitelmaa laadittaessa = toisella puiston puolikkaalla ei ole minkäänlaista valotolppaa!! Koiriahan ulkoilutetaan myös pimeän aikaan, joka hetken päästä tulee jo iltapäivällä klo 15 jälkeen. Fikkarin kanssako siellä puistossa olevien pitäisi olla???

  Tuosta pienten ja isojen jaottelusta sitä mieltä, että toisaalta ok. On monta kertaa tullut todistettua tilanteita joissa tosi pienet koirat ovat jääneet pahasti alakynteen, kun n. 5 kertaa isommat koirat ovat saaneet kunnon riehuvaihteen päälle. Toisaalta taas tuo ison ja pienen koiran omistajan probleema on todellinen… Omalla kohdalla menee nyt sitten arpapeliksi, että kummalle puolelle oman keskikokoisen koiran vie. ;)

  Kaiken kaikkiaan täytyy todeta, että uusi puisto vaikuttaa jokseenkin epäonnistuneelta ratkaisulta, ja puiston suunnittelijalla ei hyvin suurella todennäköisyydellä ole koiraa, eikä mitään hajuakaan siitä mitä koirapuiston pitäisi pitää sisällään. Loistava esimerkki upeista puistoista on Pitkäkosken koirapuisto, sekä isojen että pienten puoli. Suunnitelijan olisi ehkä kannattanut käydä kurkkaamassa näitä puistoja ennen Maitikkapuiston remonttia!

 3. uskomaton raiskaus koko puiston uudistus. ihanasta puistosta tehty karmea pölisevä hiekkalaatikko. kaikki npuistolle niin olennaiset nurmet viety pois. ei enää koskaan sinne.

 Kerro mielipiteesi (täytäthän ainakin nimi kentän)

© 2013 Koirapuistot.com