Malminiityn koira-aitaus

 
(3 arvostelua)
Loading ... Loading ...

-

Erillinen aitaus pienille koirille: Kyllä

Pinta-ala: Ei tietoa

  7 Kommenttia sivulla “Malminiityn koira-aitaus”

  1. Upea paikka,jossa hyvät tilat sekä pienille että isoille koirille.Pelkkiä hyviä kokemuksia muista koirista ja koiraihmisistä pienten puolelta.
    Kaupunki voisi hivenen verran enemmän kiinnittää huomota aidan kuntoon sekä portin toimimattomuuteen…

    • Nina, olen samaa mieltä tuon aidan kanssa, Viime talvena aita kun oli niin matala nii isot koirat pääsivät hyppäämään pikku koirien puolelle.

  2. Mukava ja siisti, kivalla paikallakin. Nurmipohjaiset aitaukset, joissa on tilaa juoksennella, joskin pienten koirien puoli voisi vähän suurempikin olla. Porteissa en huomannut mitään vikaa, noinkohan olisivat korjanneet vian! Tänne tullaan uudestaankin.

  3. Kaupunki voisi jo tuoda karkeata, puhdasta hiekkaa pari läjää ja levittää ne myös (pienten puolelle). Pitäisi myös täyttää isojen koirien kaivamat kuopat. Maassa oleva hiekka lemuaa todella pahasti ammoniakille. Kahden portin alaosat pitää ”tiivistää” niin, etteivät pienimmät koirat livahda portin ulkopuolelle. Puhun siis pienten koirien puistopuolesta. Muuten tosi mukava puisto.

  4. 1.11.2015 Pimeänä oli puistot. Toivottavasti lamput korjataan pian!

  5. Malminiityssä saa heti kaikenlaisia pöpöjä ja tauteja jätteeitä ei kerätä/ kakat/ tuodaan kipeitä ja ripulikoiria puistoon eikä ole joillakin rokotuksia kunnossa????en mielellään tulis puistoon enään ja siellä on ihmisiä ketkä juoruaa ihmisistä pahaa????aidat pitää olla korkeat ja eikä puenet koirat pääse ulkopuolelle eikä jää kiinni mistään

  6. Malminiityssä saa heti kaikenlaisia pöpöjä ja tauteja jätteeitä ei kerätä/ kakat/ tuodaan kipeitä ja ripulikoiria puistoon eikä ole joillakin rokotuksia kunnossa????en mielellään tulis puistoon enään ja siellä on ihmisiä ketkä juoruaa ihmisistä pahaa????aidat pitää olla korkeat ja eikä puenet koirat pääse ulkopuolelle eikä jää kiinni mistään

 Kerro mielipiteesi (täytäthän ainakin nimi kentän)

© 2013 Koirapuistot.com