Rekolan koirapuisto

 
Rekola
(6 arvostelua)
Loading ... Loading ...

Talvella 2013 valmistunut koirapuisto. Isojen ja pienien puolelle rakennettu agilityesteitä; a-puomi, kepit ja isojen puolella rengas, joka on kiva lisä jos puistossa on hiljaisempi hetki. Pienten puolella renkaan tilalla on rengasmainen ”portti”. Puisto on ollut erittäin suosittu avaamisen jälkeen ja siellä tuntuu aina olevan seuraa. Jos tulet tyhjään puistoon ja maltat jäädä hetkeksi odottamaan niin jostain ilmaantuu koirallesi leikkikaveri.

Kummallakin puolella on tuplaportit, eli voit riisua koiran kaulapannan puiston ”eteisessä” ja sitten päästää koirasi leikkimään puiston puolelle. Miinuspuolena portit ovat rikki, mutta tämä ei kuitenkaan vaikuta turvallisuuteen. Ne on rakennettu avautumaan niin päin, että koira ei pääse työntämään niitä auki. Porteista ei saa vain salpoja vedettyä kiinni. Kun kevät menee pidemmälle, niin katsotaan millainen pohja puistossa on ja josko portitkin toimisivat kun lumi ja jää ei ole välissä.

Plussat:
+ tilava parkkipaikka lähistöllä
+ uusi ja siisti koirapuisto
+ puistossa käy mukavia ihmisiä ja koiria
+ puisto on puiden katveessa pahimmalta auringolta piilossa
+ agility esteet
+ tien toisella puolella on pulkkamäki, johon voi laittaa perheen pienimmät leikkimään

Miinukset:
– Porttien salvat ovat rikki
– Välittömään läheisyyteen tullaan rakentamaan skeittipuisto kesällä 2013

Erillinen aitaus pienille koirille: Kyllä

Pinta-ala: Ei tietoa

  18 Kommenttia sivulla “Rekolan koirapuisto”

 1. Hieno puisto ja tosiaan aina kavereita.Mennään aina silloin tällöin autolla tuonne puistoilemaan.Portti systeemin ajatus on loistava!Toivottavasti vanhoihin koirapuistoihin tehtäisiin samanlaiset (mutta toimivat) portit!

 2. Kaunis ja tilava puisto! Agilityesteet ovat iso plussa, jos muita koiria ei satu olemaan paikalla, niin aina voi sitten harjoitella vaikka Agilityä! Aidan vieressä menee hiekkapolku, jota on kiva kävellä ympäri, niin omistajakin saa liikuntaa! Paljon ruohoa ja puita, viileä puisto puiden varjossa. :) Ovet olivat korjattu ja toimivat moitteetomasti, tuo eteissysteemi on todella kätevä!

  Ainoa miinus, mikä ei itse puistoon liittynyt oli, että pienten puolella elettiin kauhunhetkiä kun pieni chiu ja russeli ottivat yhteen… Itse olin isojen puolella, enkä nähnyt miten kaikki alkoi, mutta olisi niin mahtavaa jos ihmiset toisivat vain killtejä ja sosiaalisia koiria puistoon.

  • Suvi, Näitä tappeluita tulee joskus sille ei voi mitään. Vaikka olisi kuinka kiltti koira kaikki ei vaan voi tulla kaikkien kanssa toimeen oli koira kuinka kiltti tahansa. Kyllä nämä ”ei kiltit ” voivat myös puistossa käydä.. Tietty edellyttäen, että antaa tilaa jos samalle puolelle on muita haluajia.

 3. Hieno puisto, tie vielä hieman kesken, mutta puisto on kiva!
  Hyvä kun on 2 puolta, isot ja pienet.

 4. Mahtava paikka treffata tuttuja koiria. Siisti paikka, autot saa hyvin parkkiin ja junalta (Rekolan asema) alle km matkaa. Isoille ja pienille omat hyvät puolet, eikä ole unohdettu ihmisiäkään :)

 5. Eikös sen skeittipuiston pitänyt rakentua jo siihen? Onkohan se idea hylätty kokonaan?

 6. Pitäisi varmaan käydä tuolla joku kerta vierailemassa kun noin paljon kehutaan. :)

 7. Pienten koirien aitauksessa oli tänään useita siivoamattomia isojen koirien paskakasoja. Jokainen ymmärtää miten ne sinne ovat tulleet. Törkeää jättää siivoamatta jätökset.

 8. Ainoa miinus on (oikeastaan kaikissa muissakin puistoissa), että tupakantumppeja on maassa. Meidän pentu ainakin pistelee kaikkea mahdollista suuhunsa. Ei ole kauhean kiva kokoajan vahtia ettei syö tumppeja. Muuten kyllä tosi kiva puisto ja aina löytyy kavereita!

  • Malminniityn koirapuistossa on sama ongelma tupakanstumppien kanssa pienten puolella.
   Vaan isojen puolelle oli joku ihana vienyt ison lasitölkin tuhkikseksi.
   On toki vetänyt jesarista siihen ”päällysteen” eli ei hajoa vaikka sattuisi penkiltä tipahtamaan.

 9. Voisitteko ystävällisesti pysyä poissa sieltä puistosta klo 22.00 jälkeen että lähialueen ihmiset saavat nukkua. Ärsyttää aivan tarpeeksi jo päivällä kuunnella sitä turhapäiväistä louskutusta, ihmisille yö ja työrauha !!

 10. Kyllä puiston takana alle 100 metrin päässä on ainakin ok-talo ja rivitalo. Pellon toisella puolella tietysti lisää asutusta. Hiljaisena iltana varmasti haukkuminen kantautuu pidemmälle.

 11. täytyypä käydä katsomassa. Joko skeittiparkki on rakennettu ? Saan pojatkin ”koirapuistoon” mukaan. Samalla voi riehuttaa koiran sekä lapset. Toki pojat pärjää yksin skeittaamassa mutta samalla kyydillä.

 12. Kauhea nainen rocky nimisen koiran kanssa joka onpuoliksi amstafi ja pitti..nainen nimeltään susanna polttaa pilveä siellä , pois sieltä tollanen häpeä.

 13. Asennetta koiranomistajilta. Meitä ihmisiä on joka lähtöön. Samoin koiria. On arkoja, leikkisiä, vähän ärhäköitä jne. Puistoon mennään käsittääkseni siksi, että koirat voivat juosta vapaana. Tämä heille suotakoon. Olen pari kertaa käynyt ja kerran sattui samaan aikaan mieshenkilö joka tönäisi vihaisesti yhden naisen koiran pois, kun tämä lähestyi miehen koiraa. Molemmat koirat olivat vain uteliaita ja nuuskivat toisiaan. Jotenkin jäi tuntuma, että mies olisi toivonut saavansa olla yksi puistossa:D

 14. Meillä oli tänään elämämme toinen kerta ikinä koirapuistossa ja Rekolan on aivan ihana! Kaikki toimii ja on siistiä, skeittiramppi kuulu tai häiritse pätkääkään, ihmiset ihania ja koirat ystävällisiä. Räpsähdin samoin tein koirapuistofaniksi! Ihana että on tällainen paikka.

 15. Eipä ole meillä tässäkään puistossa ollut kovin hyvä onni kavereiden suhteen, 4 tai 5 kertaa käyty ja vain kerran oli seuraa pienten puolella. Meistä vasta Helsingistä muuttaneista tämä on hiukan outoa, mutta maallahan sitä nyt ollaan.

 Kerro mielipiteesi (täytäthän ainakin nimi kentän)

© 2013 Koirapuistot.com